Fashion Victim
Latest

Latest

See all
Popular

Popular

See all
Features

Features

See all
26 October 2014, 21:30. Posted by Comments Off

Bőrünk nap mint nap ki van téve a környezeti hatásoknak. Folyamatos megújulásra van szüksége ahhoz, hogy megőrizhesse rugalmasságát és bársonyos tapintását. A Biovanne plusz szépségvitamin hatóanyagai révén belülről támogatja a bőr megújulását. Az A-vitamin, a B2-vitamin, a biotin, a jód, a niacin, a cink hozzájárulnak a bőr normál állapotának megőrzéséhez. A jód emellett hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához. A benne található szőlőmag-kivonat, B2-vitamin, C-vitamin és E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
A ligetszépe olaj mintegy 72%-a esszenciális linolsav, 9%-a pedig gamma-linolénsav, így ez a növény a biológiailag aktív F-vitamin leggazdagabb természetes forrásának tekinthető. A ligetszépe olajban található többszörösen telítetlen zsírsavak fontos fiziológiás szerepet játszanak a bőr normál állapotának fenntartásában, valamint a haj növekedésében is. Az élesztőnek magas a B-vitamin tartalma. Ezek a hatóanyagok egymással összhangban, egymás hatását erősítve segítenek bőrünk egészségének és szépségének megtartásában. A Biovanne plusz szépségvitamin komplex hatóanyagai segítik  a ragyogó, bársonyos bőr elérését, megőrzését.

Az egészséges haj a megjelenésünk és magabiztosságunk meghatározó tényezője. Hajunk minőségét a szüleinktől örököljük, de a táplálkozás és a környezeti hatások jelentősen befolyásolják állapotát. Külleme, fénye, tapintása árulkodik egészségi állapotunkról is. A hajápolás fontos része, hogy gondoskodjunk a hajhagymák egészségéről. Ha a hajszálak nem jutnak hozzá a megfelelő tápanyagokhoz a hajgyökereken keresztül, a hajnövekedés során a hajszálak rugalmatlanná, a hajvégek pedig töredezetté válhatnak. Ahhoz, hogy megőrizzük hajunk szépségét és egészségét, folyamatosan táplálnunk kell ásványi anyagokkal és vitaminokkal. Biotin, cink és A-vitamin a haj és a fejbőr egészségéért.

Tovább