Fashion Victim
Latest

Latest

See all
Popular

Popular

See all
Features

Features

See all
26 March 2015, 19:40. Posted by Comments Off

A március eleji cikkem után nagyon izgatott voltam, hogy találkozom a tervezővel Párizsban, akiről írtam. Néhány emailváltást követően megbeszéltem Begümmel, a Begart dizájnerével, hogy készít nekem egy teljesen egyedi clutchot. Nem kellett sokat gondolkodni, elég hamar eldöntöttem, hogy milyen táskát szeretnék. Még nem szeretném elárulni, hogy milyen lesz, de annyit mondhatok, hogy abszolút magyar, ami a gyerekkoromra emlékeztet.
A párizsi divathéten ezt a találkozót vártam a leginkább. Amikor meglátott Begüm, be sem kellett mutatkoznom, már mosolygott és rögtön megölelt. Hihetetlen érzés, amikor felismernek és ilyen kedvesen üdvözölnek az első találkozáskor. Vittem több mintát is és persze az ahhoz való fonalakat is. Amíg én fotóztam, addig elmondta, hogy nagyon tetszik neki a blogom, mindig olyan szép és különleges dolgokat mutatok be, ami nem csak érdekes, hanem példaértékű is a divatban. Búcsúzóul azt mondta, ha valamikor megyünk Isztambulba, szóljunk neki. (Ígérem, meglesz!)
Az új kollekcióját ezúttal is a keresztszemes hímzésű táskákra építette, amiket valódi szőrmével díszített. A pitonbőrből készült clutchok nagyrészt ismert és közkedvelt meséket jelenítettek meg. Többek között volt Rózsaszín párduc, My little pony, Lucky Luke, a Simpson család, Garfield, Popeye, Snoopy, stb. A mesés táskákon kívül a Nutella, az arab világ, az orosz divatrajongók, Párizs, Japán és Marilyn Monroe ihlette darabok is felsorakoztak a polcokon. Igazából én mindegyikért odavagyok, lehet, hogy fogok még rendelni ezek közül egyet.

begart_bags

Tovább