Fashion Victim
Latest

Latest

See all
Popular

Popular

See all
Features

Features

See all
19 December 2014, 9:15. Posted by Comments Off

Múlt csütörtökön este kaptam a meghívást, hogy kipróbálhassak egy új budapesti szalont. Tegnap este izgatottan érkeztem meg az Oscarba, ami a Balettintézet mögött található a Paulay Ede utca 37 szám alatt. Már kívülről is látszott, hogy hatalmas a szalon, de belépve még inkább érzékelhető volt a hely impozáns méretei. Elegáns volt a berendezés is, a kedvencem a szalon közepén lévő hatalmas sminktükör.
Az üzlet PR-osa, Anna körbevezetett és elmondott néhány fontos információt. Két olasz és egy magyar fodrász készíti el mesteri módon a frizurákat. A szalonban lehetőség van manikűrt és pedikűrt készíttetni, lávaköves masszázst választani, valamint a fogyni vágyók is kipróbálhatnak egy testkezelést.
A pezsgőzés után beültem a mosóba. Aki azt gondolja, hogy a hajmosás mindenhol unalmas, az meg fog lepődni, ha betér az Oscarba. Professzionális olasz márkás termékekkel dolgoznak, amelyeknek nagyon finom illatuk van. Ezt fokozza a masszázsfotel, ami baromi jó érzés a megfáradt testnek. Eközben filmet is lehet nézni, szóval tényleg teljes a pihenés.
A szalon mesterfodrásza és művészeti vezetője Oscar, a senior hair stylist pedig Leonardo. Az én hajam Leonardo csinálta. Nem volt különleges elvárásom, szimplán egy az arcomhoz illő könnyed frizkót szerettem volna. Jól esett, hogy megdícsérte a természetes hajszínem. Két centit vágott a hajamból, aztán jött a szárítás. Csak úgy pörgött a keze, így elég hamar elkészült a végeredmény. Kifelé szárította a hajam és amikor megláttam magam a tükörben, rögtön Farrah Fawcett jutott eszembe, mert nagyon hasonló frizurám lett.
Aki péntek vagy szombat este szeretne hajat száríttatni és emellett egy sminknek is örülne, a kettőt együtt megkaphatja 7000 forintért.

A meghívás a lehető legjobbkor érkezett, mert általában sosincs elég időm magamra, mindig rohanok valahová és fáradt vagyok, így volt ez aznap pénteken is.
Még egyszer köszönöm a lehetőséget, szuperül éreztem magam, maximálisan ki tudtam kapcsolódni és teljesen feltöltődtem energiával.

Tovább