Fashion Victim
Latest

Latest

See all
Popular

Popular

See all
Features

Features

See all
19 May 2015, 21:00. Posted by Comments Off on Vicces telefontokok

A divathetek előtt kaptam egy E-Mailt, hogy ajándékcsomagom érkezik Olaszországból. A pakk tele volt a Seconda Base vicces telefontokjaival. A márkát már régóta ismerem, posztoltam is a termékekiről fotókat a Facebook oldalamon, ezért nagyon örültem a sok színes, érdekes és vicces kiegészítőknek. Azért szeretem ezeket, mert nem csak hasznosak és védik a telefont a karcolástól, hanem mert egy telefontokkal egyszerűen és könnyen fel lehet dobni a szettünket. Apróságok, ám mindenki hamar észreveszi, ha valaki vicces telefontokot húz a telefonjára.
A NYFW-re elvittem néhány darabot, amire a street style fotósok is felfigyeltek és a telefonnal a kezemben örökítették meg a pillanatot. Örülök, hogy a divathét alatt készült street style fotóim a Seconda Base az Instagram és a Facebook oldalán is posztolta, például itt, itt, itt és itt. Nagy, nemzetközileg elismert bloggerek is a Seconda Base telefonra való díszeit választották, mint például Eleonora Carisi vagy Bryanboy.
A kedvencem a fehér egér és a szörny tok (amihez ugyanolyan bőrkarkötő is járt), valamint a rózsaszín rúzs formájú telefontöltő, amit gyakran használtam az egész napos rohangálás alatt, amikor nem volt időm máshogyan feltölteni az akksimat. A márka webshopjában a termékek átlagos ára 20 és 50 euró között változik. Aki nem akar sokat költeni, hogy felturbózza a szettjét, az bátran válasszon egy telefontokot, a várt hatás biztosan nem marad el.

Tovább