Fashion Victim
Latest

Latest

 • adidas_featured 24 August, 2015 Adidas, olimpia, Rio

  Kevesebb, mint egy év múlva kezdődik a Riói Olimpia, amelyre már a Magyar Olimpiai Csapat is...

 • eosine_featured 12 August, 2015 Eosine táskák fesztiválra

  Elkészült az Eosine nyári kapszulakollekciója. A kényelmet és a praktikumot szem előtt tartva backpack-ek és övtáskák...

 • luxurye_featured 6 August, 2015 Egészséges nassolnivalók a nyárra

  Még a legnagyobb melegben is szüksége van szervezetünknek egy kis feltöltődésre, éppen ezért válasszunk egészséges...

 • swarovski_featured 3 August, 2015 Winter sparkles

  It must be a little strange for you readers to be learning about winter fashion...

See all
Popular

Popular

See all
Features

Features

See all
24 August 2015, 19:30. Posted by Comments Off on Adidas, olimpia, Rio

Kevesebb, mint egy év múlva kezdődik a Riói Olimpia, amelyre már a Magyar Olimpiai Csapat is lelkesen készül. Bár az időpont még távolinak tűnik, az előkészületek javában zajlanak minden téren, a hivatalos sportruházat fejlesztése pedig már be is fejeződött. A Magyar Olimpiai Csapat adidas kollekcióját a Várkert Bazárban mutatták be hazánk olimpikonjainak részvételével.
A nagyszabású divatbemutatón, amelyen az adidas 2016-os Magyar Olimpiai Csapat számára tervezett kollekcióját mutatták be, számos korábbi és leendő olimpikon is részt vett, hogy megnézzék a legújabb szereléseket. A helyszínen kiderült: a tervező csapat számára a design szempontjából nagyon fontos volt, hogy egyszerű, de ikonikus darabokat tervezzenek a magyar olimpiai versenyzők számára. A MOB aktívan részt vett már a tervezés első fázisában és végigkísérte a folyamatot egészen az új kollekció megszületéséig. A ruha színvilágában az évtizedek óta megszokott bordó helyett a piros, fehér és a zöld színek köszönnek vissza, de azt egy merész váltással halványították, és így egészen új, modern érzést tükröznek, amely egyben a riói trópusi világgal is harmonizál. A tervezők – akik az adidas németországi központjában magyar top atléták bevonásával dolgoztak az elmúlt több mint 2 évben a hazai szereléseken – azt remélik, hogy a szurkolók is érzik majd a magyar sportolók ruháján a múltat, a jelent és jövőt összekötő elemeket, amelyek mind egy célt szolgálnak, hogy sikerre vigyék a hazai sportolókat.
A bemutatón elmondták, hogy az adidas több szettet tervezett a versenyzőknek, melyek különböző funkciókkal bírnak. Ezek a pódium szettek, melyben reményeink szerint számos érmet sikerül majd átvenni a magyaroknak; a presentation modellek, melyekben olimpikonjaink bevonulnak majd; az ún. „village wear”, amelyet a versenyek között és az olimpiai faluban hordanak majd a csapattagok; valamint egyéb kiegészítők.
Az est különleges meglepetése volt az a speciális bemutató, amelyen olimpiai bajnokaink mutatták be az egykori nemzeti adidas melegítőjüket, amiben az eredményhirdetésükön a dobogó legfelső fokán állva átvették az aranyérmet. Felvonult Dunai Antal, Kulcsár Győző, Bóbis Ildikó, Martinek János, Kovács Antal, Kovács István, Storcz Botond, Foltán László, Vörös Zsuzsanna, Vajda Attila, Varga Tamás, Dombi Rudolf, valamint Fazekas Krisztina. 1968 Mexico City az első olimpia, amire az adidas textíliát is gyártott. Ettől az évtől kezdődően a mai napig megszakítás nélkül az adidas öltözteti olimpikonjainkat.

adidas

Tovább