Fashion Victim
Latest

Latest

See all
Popular

Popular

See all
Features

Features

See all
14 October 2014, 20:00. Posted by Comments Off

Az előző bejegyzésemben beszámoltam nektek mindarról, amiért belevágtam a Biovanne nagyköveti programba. Most pedig szeretném leírni az első tapasztalataimat.
Mint azt már a legutóbbi blogposztból tudjátok, New York-ban voltam a barátommal a divathéten.
A divathét minden divatérzékeny ember számára fantasztikus élmény és egy hatalmas kaland.
A szórakozás mellett persze komoly, felelősségteli munka is, ami sok rohanással és idegességgel jár.
Egyik showról rohanni kell a másikra, közben át is kellene öltözni, de akkor már enni/inni is jó lenne, hogy bírjuk a terhelést. A bemutatók általában a nagy alma két egymástól messze lévő helyszínén voltak, így a késés szinte majdnem biztos. Kihagyni egy nagy tervező showját New York-ban borzalmas. A PR-osok számon tartják, hogy ki jött el tényleg a bemutatóra, ki írt a designerről cikket, egy szóval mindent, ami a kliens számára fontos. Mondanom sem kell én is folyamatosan izgultam, hogy aznap vajon oda tudunk-e érni időben.
Nagyon sok jó történt velem, rengeteg tapasztalatot szereztem és ismeretséget kötöttem, de bizony jó volt hazajönni és kicsit pihenni, hogy aztán elmehessünk a londoni divathétre.
A Biovanne plusz szépségvitamint direkt New York-ra tartogattam, akkor kezdtem el szedni. Előre tudtam, hogy fáradt leszek és hogy muszáj valamivel segítenem a szervezetem a nagy hajtásban. Mivel én nem cigarettázom és kávézom, vitamint kell szednem, hogy bírjam a strapát. Sok vizet iszom és minél többet próbálok aludni, de a jet-lag és a párás meleg levegő sokkoló volt. Olyan hőség volt akkor a városban, hogy mondhatni tusoltunk a ruhánk alatt. Az első két napon nem éreztem egyáltalán a vitamin hatásást.

Tovább