Fashion Victim
Latest

Latest

See all
Popular

Popular

See all
Features

Features

See all
16 September 2014, 10:00. Posted by Comments Off

Mint azt már bizonyára mindenki olvasta, nemrég ismét az haute couture héten voltam Párizsban. Óriási öröm és megtiszteltés, hogy a magyar divatbloggerek közül ismét kizárólag én vettem részt a divatvilág legrangosabb eseményén. Nagyon boldog vagyok, hogy a blogom igényesnek találják, immár a második szezonban is.
Még tartozom az előző januári élménybeszámolókkal, így folytatom a megkezdett cikksorozatot.
Az előző bejegyzésemben Julien Fournié couture ruháit mutattam be nektek, amit júliusban csodálhattam meg. Ezt a cikket exkluzívan elsőként ismét az InStyle magazin publikálta az online felületen. Hamarosan még több cikket olvashattok tőlem Magyarország egyik legjobb divatmagazinjában.
Visszakanyarodva az új posztom legfőbb mondanivalójához: az ILJA prezentációt Párizs egyik impozáns szállodájában, a Hotel Reginaban tartották meg a sajtó képviselőinek.

A márka mögött egy tehetséges holland hölgy áll, Ilja Visser, aki Amszterdamban tevékenykedik. Szakmai gyakorlatát New York-ban végezte Donna Karannál. Kollekciója és ruhái erőteljesek, érzékiek és szofisztikáltak.
2011-ben egyedülálló módon Ilja volt az első olyan holland divattervező, aki innovációjáért és tehetségéért megkapta Bernhard herceg kulturális alapítványának ösztöndíját.

Tovább