Fantasztikus buli Hawaii módra

05 March 2018, 19:30. Posted by

A Fa piacra dobta a trópusi összetevőkből álló, gyümölcsös és virágos illatú vegán termékeit, amelyeket Hawaii, Bali és a Fidzsi szigetek ihlettek. A sajtó képviselői a Tropicarium különtermében ismerkedhettek meg az új kollekcióval. A színvonalat és a kellemes nyári hangulatot emelte az úszkáló cápák, ráják és halak lenyűgöző látványa az akváriumban.
„A vegán bőrápoló termékek különösen ajánlottak a különféle állati eredetű táplálékintoleranciákkal küzdők számára. Leggyakrabban az ilyen túlérzékenységi reakciók első tünete a kellemetlen bőrelváltozások, így például a bőrszárazság, a viszketés vagy éppen a kiütések megjelenése” – mondta dr. Kassai Ildikó bőrgyógyász-kozmetológus, majd hozzátette, a bőrrel kontaktusba kerülő állati összetevők közvetlenül is provokálhatnak ilyen nemkívánatos bőrtüneteket. A vegán tanúsítvány megszerzésére rendkívül szigorú szabályok vonatkoznak. Az összetevők nem tartalmazhatnak húst, halat, baromfitermékeket, állati mellékterméket, tojást vagy tojástermékeket, tejet vagy tejtermékeket, mézet vagy méhészeti termékeket. Nem tartalmazhatnak ismert állati eredetű genetikailag módosított élőlényeket (GMO) vagy géneket, amelyek az összetevők vagy késztermékek előállításához használatosak.
Az új vegán Island Vibes termékkínálat (tusfürdők, deo spray-k, roll-on dezodorok éstestradír) már elérhetőek a drogériákban és hipermarket polcain.

A fotókat Besenyei Gergely készítette.

This entry was posted in Hírek, Latest. Bookmark the permalink.
SCROLL TO TOP

Comments are closed.