Újrahasznosított Lavazza kávécsomagolásból iPhone tok

20 December 2017, 14:07. Posted by

Hogyan készítsünk különleges ajándékot? Íme egy ötlet arra, hogyan készítsünk valami igazán különlegeset, például egy tetszetős alkalmi borítéktáskát újrahasznosított Lavazza kávécsomagolásokból. A nők körében messze a táska a legnépszerűbb kiegészítő. Ha a táska személyre szabható és egyedi, még nagyobb esélye van rá, hogy a rajongásunk tárgyává váljon.
A Lavazza most 25 kávécsomagolás segítségével biztosítja ennek lehetőségét. Szívesen meglepnéd valamelyik barátnőd? Mit szólnál hozzá, ha saját kezűleg készíthetnéd el a neki szánt karácsonyi vagy születésnapi ajándékot? Mivel a cég kávécsomagolása erős és fényes anyagból készült, kifejezetten alkalmas a megjelenést egyedi módon színesítő kistáska, vagy bármilyen apróság elkészítésére.
Az aranyszínű meglepetéshez Qualità Oro csomagolások, a színeshez pedig Crema e Gusto (Gusto Classico) és Qualità Rossa csomagolások használhatóak, de mindenki az általa kedvelt színek szerint választhatja meg táskája anyagát. Én az első opció mellett tettem le a voksom, így a Qualità Oro csomagolásokból készítettem magamnak aranyszínű telefontartó tokot mindössze fél óra alatt, miközben finom Lavazza kávét kortyoltam. Az elmúlt időszak nagyon sok munkával, tanítással, blogolással és utazással telt, amiért nagyon hálás vagyok, de el is fáradtam, ezért örültem, hogy egy kicsit ki tudtam kapcsolódni és kreatívan töltöttem az időm otthon, a szeretteim körében.

 

This entry was posted in Latest, Személyes. Bookmark the permalink.
SCROLL TO TOP

Comments are closed.