Pihenés egy kis extrával

17 November 2017, 20:20. Posted by

Divatbloggerként az életem javarészt a vásárlásról szól. Mindegy, hogy egy stílusos ruháért, egy új kiegészítőért, vagy egy finom és egészséges ebédért fizetek, egy a lényeg, hogy könnyen és gyorsan le tudjam bonyolítani. A mostani beszámolómban arról is írok, hogy miért egyszerűbb, ha a bankkártyát választjuk a készpénz helyett.
A londoni bloggerparty után úgy döntöttem, hogy a német óráim között szusszanok egyet és elmegyek az egyik kedvenc vidéki éttermembe és egy kicsit vásárolni Ausztriába. Úgy döntöttem, hogy a Pannonhalmán lévő Viator étteremben ebédelek, ahol nem csak isteni finom gourmet ételeket ehetünk, hanem a gyönyörű kilátást is élvezhetjük az egész város felett. Évekig csak készpénzzel fizettem éttermekben, valamiért ez rögzült be és vált szokássá, de most már itt is a bankkártyámat használtam.
Ebéd után Parndorf felé vettem az irányt. Az outletben nem csak kiváló minőségű termékek kaphatóak, hanem elég jó áron is lehet vásárolni. Mivel hideg volt és kissé fáztam, ezért végül egy piros Moncler sapkát vettem magamnak télre. 94 Euró helyett 62-be került, illetve tökéletesen illik a Mary Katrantzou x Moncler pufidzsekimhez. Külföldön egyébként különösen szeretek kártyával vásárolni, mert sokkal gyorsabb, egyszerűbb és biztonságosabb, mint ha készpénzzel bajlódnék. Ráadásul így pénzt sem kell váltani az útra, így nektek is ajánlom, megéri! Szuperül éreztem magam, amikor a karácsonyi díszekben pompázó kis utcákban sétálgattam. A kellemes fáradtság után elégedetten indultam haza, miközben a legjobb barátnőmmel már a következő utam szerveztem meg a bécsi karácsonyi vásárba. Apropó utazás! Ha több napra megyek valahova, kisebb kiszerelésű termékeket szeretek magammal vinni, mert nem kell fölöslegesen sokat cipelni és nincs gond vele a reptéri check-in esetén. Ilyen például a 75 ml-es Douglas Home Spa Travel tusfürdő is, amit most ajándékba is kaphattok a Douglas üzleteiben 2017. december 15-ig 9000 forint feletti, Mastercard vagy Maestro kártyával történő vásárlás esetén. Az akció részleteiről itt olvashattok részletesen: http://www.douglasshop.hu/mastercard

This entry was posted in Latest, Személyes. Bookmark the permalink.
SCROLL TO TOP

Comments are closed.