Maximális feltöltődés

09 August 2017, 19:00. Posted by

A szakdolgozatom írtam, amikor meghívást kaptam a Ritz-Carlton, Budapesttől, hogy töltsek el egy délutánt a megújult spa-ban. Emellett egy 90 perces teljes testmasszázst is kaptam. Már elég régen voltam masszőrnél, úgyhogy nagyon örültem az ajánlatnak.
Sokat ülök és sajnos görnyedve tanulok, főleg az utolsó félévre fáradtam el. Hihetetlenül jól esett, a masszőr minden egyes testrészem alaposan megdolgozta, végre el tudtam lazulni és ki tudtam kapcsolni magam, miközben isteni illat lengett körül, a speciális illóolajat én választhattam ki.
A vállam és a nyakam csak úgy ropogott, sok stressztől szabadultam meg másfél óra alatt. A kezelést követően szinte újjászülettem. Az üdítő masszázs után megkönnyebbülve mentem a spa-ba. A két medence között egy jacuzzit is igénybe lehet venni, nekem ez volt a kedvencem. A nap végén, indulás előtt még heverésztem kicsit az ágyon. A fekete-fehér csíkos fürdőruha és az ananász mintás bikini megtalálható a Calzedonia üzleteiben.
A hotelben különböző típusú masszázsok közül lehet választani, ide kattintva tudjátok megnézni a kínálatot. A spa-t nemcsak a szálloda vendégei használhatják, hanem azok is, akik bejelentkeznek valamilyen kezelésre (nem csak masszázsok elérhetőek). Ilyenkor minden vendég automatikusan használhatja a medencéket és a pezsgőfürdőt is.

This entry was posted in Latest, Személyes. Bookmark the permalink.
SCROLL TO TOP

Comments are closed.