Pink sikk

27 February 2017, 20:30. Posted by

Pink lázban égek kb egy éve és szerencsére a rózsaszín minden árnyalata sikkes idén is. Eleinte nem tudatosan választottam ezt a színt, egyszerűen csak tetszett és kész, de aztán már tudatosan vettem magam körül rózsaszín ruhákkal és kiegészítőkkel.
Volt egy pink almás telóm, amit azóta a legújabb típusúra cseréltem, ami arany. Aztán a Honor piacra dobta az új csúcskészülékét, amely a szokásos fekete, fehér és arany színen kívül először gyönyörű sötétkékben, majd most már Sakura pinkben is elérhetővé vált. Nőként úgy gondolom, hogy ez a cseresznyevirág rózsaszín a legszebb szín egy csajos telefonnak, a 15 rétegben polírozott üveg hátlapon pedig élvezet figyelni a fény selymes visszatükröződését. Amióta megvan, bármilyen egyszerű szettet fel tudok dobni ezzel a letisztult dizájnnal rendelkező pink Honor 8-cal.
Ha érdekel, a rózsaszín Honor8 64 GB-os verzióban kapható, fogyasztói ára Magyarországon 149990 forint. Érdemes figyelni a márkát, ugyanis rendszeres akcióik során barátibb áron is ki lehet fogni 1-1 készüléket. 

This entry was posted in Hírek, Latest. Bookmark the permalink.
SCROLL TO TOP

Comments are closed.