Francia finomságok

04 September 2016, 19:45. Posted by

Read also in / Olvasd más nyelven: Angol

Az haute couture héten meghívást kaptunk a párizsi Peninsula hotelbe, ami a francia főváros egyik legelegánsabb luxusszállodája. Nagyon izgatottan vártuk a napot, főleg, hogy egész nap prezentációkon és bemutatókon vettünk részt, így jól esett egy kicsit megállni és pihenni. Biciklin vittek minket az Arc de Triomphe túloldalára, maga az út is nagyon élvezetes volt számunkra, rengeteget nevettünk.
Előzőleg láttam képeket az ételekről, így tudtam, hogy abszolút olyan lesz, mint amit megtapasztaltam. A fogások nem csak jól néztek ki, hanem nagyon finomak és könnyedek voltak. Az adagok sem voltak megterhelőek, de pont eleget szervíroztak mindenből. Én előételnek lazacot ettem, főételnek pedig csirkét választottam, amihez töltött házi raviolit szolgáltak fel. Plusz pont jár a hotelnek az isteni finom epres desszertért, amit mindenkinek érdemes megkóstolni, ha egyszer arra jár. A személyzet is nagyon kedves és segítőkész volt. A két óra, amit a versailles-i kastélyra emlékeztető impozáns lobby-ban töltöttünk, abszolút feltöltött, így kirobbanó formában folytattuk a sűrű programokkal teli délutánt.

eniko_toth

lobby

lunch

salmon

soup

chicken

beef

dessert

dessert2

tea

terrace

This entry was posted in Latest, Személyes. Bookmark the permalink.
SCROLL TO TOP

Comments are closed.