Nők Chanelben

06 July 2016, 10:30. Posted by

Read also in / Olvasd más nyelven: Angol

CHANEL egy különleges fotókiállítást hoz Budapestre, a Ludwig Múzeumba, ahol a neves fotós duó (Faragó Péter és Faragó-Klemetz Ingela) látásmódja találkozik a divatvilág legnagyobbjának ruhakölteményeivel és a magyar, cseh, lengyel, román szupermodellekkel, akik viselik. Az eredmény egy tekintélyes, grandiózus könyv és egy utazó kiállítás, mindkettő NŐ CHANELBEN címmel, ahol Faragóék esztétikája az érzékenységen és a tökéletes időzítésen keresztül talál kifejezést, ahol a lényegi elem a művészi komponálás, valamint a modell, illetve a fotós teljes mértékű egymásra találása. “Mindig az igazán bensőséges pillanatokat kerestük a képeinkben.”

Peter-Farago---Ingela-Klemetz-Farago_Vanessa_Axente_1

A választott neves modellek, mint Andrea Diaconu, Anja Rubik, Anna Jagodzinska, Monika Jagaciak, Karolina Kurkova, Kasia Struss, Magdalena Frackowiak, Malgosia Bela és magyar büszkeségeink Palvin Barbara, Mihalik Enikő, Axente Vanessa a kifinomult szépségük csúcsán állnak és a nőiesség, elegancia megtestesítői. “A fotózás, hogy megörökítsük ezen csodás nők erejét, melyet a Kárpátok hegyeiről a magyar mezőkön át fújó szél alkotott, egy igazi, inspiráló utazás volt.”

Peter_Farago_Ingela_Klemetz_Farago_00

A NŐK CHANELBEN egy igazán költői kép elkötelezett bemutatása. A fotók igen törékenyek, megkapóak és káprázatosak, erőteljes és maradandó benyomást nyújtanak. A fotók nem egyszerűen a CHANEL Karl Lagerfeld által tervezett Haute Couture és Prêt-à-Porter világát magasztalják, hanem felújítják a művészet és divat világának kapcsolatát is.

A divatrajongóknak kötelező kiállítás a Ludwig Múzeumban Július 8-tól Szeptember 11-ig tekinthető meg.

Jegyvásárlás elővételben a múzeum honlapján lehetséges:
NŐK CHANELBEN jegy.

Faragó Péter & Faragó-Klemetz Ingela: Nők Chanelben
2016. július 8 – szeptember 11
Ludwig Múzeum, 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.
Nyitvatartási idő: kedd-vasárnap, 10.00-18.00 

Peter_Farago_Ingela_Klemetz_Farago_02

Peter_Farago_Ingela_Klemetz_Farago_03

Peter_Farago_Ingela_Klemetz_Farago_07-2

Peter_Farago_Ingela_Klemetz_Farago_11

Peter_Farago_Ingela_Klemetz_Farago_05

Peter_Farago_Ingela_Klemetz_Farago_05-2

This entry was posted in Features, Hírek, Latest. Bookmark the permalink.
SCROLL TO TOP

Comments are closed.