Látványos latex Londonból

27 July 2016, 19:45. Posted by

A Mormo nevű angol márkát már jóideje követem Instagramon. A tervező, Natasha Somerville latexből készít különféle bohém és vidám kiegészítőt. Nagyon nehéz ennek a gumiszerű anyagnak a finom és precíz megmunkálása, ezért könnyen el lehet rontani a terméket.
A brand védjegyévé váltak a szörnyen vicces hátizsákok, azonban az új kollekció szerintem az előzőn is túltesz. A 2016 telére tervezett latex kiegészítőkben már nem csak a játékosság, hanem egyfajta szexisség is fellelhető. A kedvenceim a sötétben világító halvány lila, rózsaszín és neonzöldes hátitáskák, amelyek limitált szériában készülnek.
A szörnymintákkal printelt latex bevásárlótáskák is jópofák. Három méretből lehet választani, van kicsi, közepes és nagy. A harisnyák és a lábszárvédők is abszolút mutatósak, egy divathéten biztosan nagy sikert lehetne vele aratni a street style fotósok körében. Sok márka rukkolt elő mini táskákkal tavaly és idén egyaránt, Natasha is elkészítette a stílusára jellemző parányi szörnyecskés kiegészítőket, amelyeket itt lehet megrendelni: https://www.mormo.co.uk/collections

mormo

mormo2

mormo3

mormo4

mormo5

This entry was posted in Latest, Tervezők. Bookmark the permalink.
SCROLL TO TOP

Comments are closed.