Digital darling

08 July 2016, 16:30. Posted by

Egy sikeres vizsgaidőszak lezártával végre valahára van elég időm a bloggal és a közösségi oldalaimmal foglalkozni. Az utóbbi időszakban, mint ahogy már egy korábbi cikkemben is írtam, sokat változtam, nem csak külsőleg, hanem belsőleg is. 62 kg-ról lefogytam stabil 54 alá, még sokkal tudatosabban táplálkozom, rendszeresen mozgok, megtanultam értékelni a munkám és amim van, sokkal jobban megélem a nőiességem, illetve mint azt már sokan láttátok, saját outfiteket örökíttetek meg.
Az ügyes kis csapatommal már korábban tettem erre kísérletet, de idő híján sajnos kudarcra volt ítélve az egész.
Még sokkal többet fogok törődni a felületeimmel, illetve még komolyabban építgetem azokat, ez főleg a Facebook és az Instagram profilomra vonatkozik, valamint elkezdtem használni a Snapchatet, így még több bepillantást nyerhettek a hétköznapjaimba. A legújabb kedvencem most a mozgatható panorámafotó és az élő bejelentkezés, amivel még inkább szeretnék elérhető lenni nektek.
A koncepció, hogy nem csak extrém szetteket viselek, hanem egyszerűbb és hétköznapibb outfiteket is bemutatok, hogy tényleg bárki tudjon belőle ihletet meríteni. Sokan azt gondolják rólam, hogy csak feltűnő darabokat viselek, ám ez nem így van, úgyhogy íme az első lezser szettem, amit szeretnék nektek bemutatni.

fashionvictimblog

fashionvictim_blog

fashion_victim_blog

Napszemüveg: Tom Ford
Smink, frizura: Eliza Makeup
Ing: Pelote
Farmer: J Brand

This entry was posted in Latest, Popular, Személyes. Bookmark the permalink.
SCROLL TO TOP

Comments are closed.