Amikor egy álom valóra válik

19 July 2016, 10:30. Posted by

Tartozom még egy nagyon fontos bejegyzéssel, úgyhogy ezt ma feltétlenül pótolom. Szakmai sikereim legnagyobbikaként könyvelhetem el, hogy egyetlen magyarként élőben láthattam a párizsi divathéten Elie Saab bemutatóját. Sosem hittem volna, hogy ez az álmom valóra válik. Annyira hihetetlen volt az egész, hogy a show előtt nagyon izgultam, pedig általában nem szoktam.
A lehető legextrémebb és leggyönyörűbb ruhámat vettem fel, egy addig féltve őrzött súlyos Mary Katrantzou darabot, amelynek különlegessége az, hogy jelzőtáblákból varrták ki és tele van vaskos színes hímzéssel. Ehhez korábban csináltattam egy egyedi kalapot Anya Caliendoval, úgyhogy tökéletes összhangba hoztam a teljes szettem, amit egy Begart keresztszemes Süsü hímzéses pitontáskával és egy René Caovilla szandállal tettem tökéletessé.

marykatrantzou

elie_saab

A bemutatón olyan ismert és népszerű modellek vonultak fel, mint például Lily Aldridge, Kendall Jenner és Gigi Hadid. Kendall anyja, Kris Jenner természetesen az első sorban ülve nézte büszkén lányát a kifutón.
A dinamikus interpretáció teljesen magával ragadott. A márkára jellemző nőiesség és kifinomultság lengte be a teret. A hétköznapi egyszerűbb darabok, úgy mint a bomberdzsekik, a rövidnadrágok, nadrágok, szoknyák és az elegáns ruhák selyemből, csipkéből és sifonból készültek. A kollekció és a divatház alapelemei a csipkék és a virágok, ezekkel a klasszikus alkotórészekkel friss, üde és feltűnő sziluetteket tudtak alkotni. Élénk és gazdag színek jellemzik Elie Saab 2016-os tavaszi/nyári vonalát: hibiszkusz, pázsitzöld és azúrkék áll kontrasztban a teniszfehérrel.

elie_saab_kendall_jenner

elie_saab_gigi_hadid

elie_saab_lily_donaldson

elie_saab

elie_saab_pfw

elie_saab_show

elie_saab_paris

eliesaab

eliesaab5

eliesaab6

eliesaab8

eliesaab9

elie_saab10

elie_saab11

eliesaab9

elie_saab_11

This entry was posted in Latest, Popular, Személyes. Bookmark the permalink.
SCROLL TO TOP

Comments are closed.