A művészeti alkotásokat viselni is lehet

14 July 2016, 12:30. Posted by

Read also in / Olvasd más nyelven: Angol

Tonya Hawkes olasz származású tervezőnő táskáit már többször is mutattam nektek a Facebook oldalamon, ma egy kicsit jobban megismerhetitek őt és persze az új kollekcióját.
Tonya, miután a divatvilág legrangosabb tervezői, például Donna Karan, Sergio Rossi vagy Elie Tahari keze alá dolgozott, a luxusbőrök iránti múlhatatlan szenvedélyét saját márkájának elindításával kamatoztatta. Leginkább kistáskákat készít: a clutchok a legkiválóbb olasz alapanyagokból kézzel készülnek.
Tonya táskái a bizonyítékok arra, hogy a művészeti alkotásokat viselni is lehet. Elsőre talán szokatlannak tűnhetnek a gondos és alapos munkával készült precízen kivitelezett darabok, de mindenképpen űdítő látvány a megszokott és hagyományos táskákhoz képest.
A klasszikus sikket ötvözi a modern hatásokkal: a bonyolultnak tűnő geometriai formák és az egzotikus anyagok kiválóan megférnek egymás mellett, ez a furcsa kettősség adja Tonya táskáinak jellegzetességét, amely miatt már messziről könnyen fel lehet ismerni kreációit.

tonya_hawkes1

tonya_hawkes2

tonyahawkes3

tonya_hawkes4

Tonya Facebook oldalát itt lehet követni.

This entry was posted in Latest, Tervezők. Bookmark the permalink.
SCROLL TO TOP

Comments are closed.