Erőteljes földszínek német módra

16 June 2016, 20:30. Posted by

Read also in / Olvasd más nyelven: Angol

A milánói divathéten ismét volt alkalmam részt venni az Aigner bemutatóján. Nem mintha ez lenne a legfontosabb, de az első sorba szólt a meghívóm, ráadásul az elülső blokkba, ahonnan kijöttek a modellek.
A 2016-os őszi/téli kollekció valami fenomenális. Igazi őszi színekkel (méregzöld, barna, szürke, fekete és halványlila) és szexisen vagány formákkal rukkolt elő a német tervező. Az itt-ott röviden felszabott térdfölöttig érő barna csizma és a színes szőrmével díszített kis kerek és nagy háromszög formájú táskák a kedvenceim, nagyon szívesen viszontlátnék néhány darabot magamon. A német brand tipikus és jól felismerhető márkajelének számító jellegzetes formák, mint a nyeregre és az orvosi táskára emlékeztető kiegészítők ezúttal kimaradtak, rögtön feltűnt, hogy a fiatal dizájner mer és képes is újítani.
Néhány fontos információ az Aignerről. 1965-ben Münchenben alapította Etienne Aigner, aki a 19. században született Magyarországon. Az első táskakollekcióját New York-ban prezentálta. A debütálás hatalmas szenzáció volt. Az akkoriban jellemző vad német életstílusnak és a lóversenyeknek köszönhetően az A betűt formáló lópatkó lett a márka logója és egyben védjegye, amely mai napig is minden egyes darabon megtalálható.

aigner

aigner2

aigner3

aigner4

aigner5

aigner6

aigner7

This entry was posted in Latest, Tervezők. Bookmark the permalink.
SCROLL TO TOP

Comments are closed.