Összeillünk

16 February 2016, 21:00. Posted by

Úgy gondolom, hogy olyan darabokat választottam Zolinak, amiben nem csak stílusos, hanem jól is érzi magát. A Fashion Days webshopjában a következő darabokat találtam a számára, amit az outfit fotókon is láthattok rajta: Jack & Jones fehér ing, L’evis barna bőröv, Versace élénk kék farmer, Clarks fekete bőrcipő. A szettet egy kicsit átvariáltuk, mégpedig egy zöld adidas sportcipővel. A végeredmény magáért beszél: a sportosan és lazán elegáns összeállítást akárhol jártunk, mindenki alaposan megnézte.
Ami az enyémet illeti: a barátom, Zoli is jókat választott nekem, kicsit hasonlít azokhoz a ruhadarabokhoz, amiket az egyetemen viselek a hétköznapokban. A lezser szettem, ami egy fehér Silvian Heach masnis ingből, egy sötétkék Esprit farmerből és egy pasztellrózsaszín New Look kabátból állt, kicsit megbolondítottam egy kényelmes, színes és feltűnő adidas Stellasport cipővel, egy rózsaszín telefontokkal, illetve egy del duca bogyós nyaklánccal. A kabátot egyszer lecseréltem egy pöttyös Szegedi Kata bomberdzsekire, ami tökéletesen passzolt a sportosan elegáns outfithez.
Érdemes szétnézni a webshopban, hiszen jó áron minőségi és szép darabokat lehet kapni. Az alábbi linkekre kattintva a férfiaknak és a nőknek készült ruhákból lehet válogatni.
Férfi: http://bit.ly/1KTysXC
Női: http://bit.ly/1Qiwrqp

A velük készült két interjút ide és ide kattintva tudjátok elolvasni, amely során kicsit a magánéletünkről és a stílusunkról meséltünk.
Külön köszönet a Jaguar Magyarországnak, hogy a legújabb, XF típusú autóval szállított minket.

eni_fashiondays

jaguar_

jaguar

jaguar2

jaguar

eniko_zoli_fashion_days

 fashion_days

match_me_if_you_can

A Fashion Days Facebook oldalát ide kattintva tudjátok követni.

This entry was posted in Latest, Személyes. Bookmark the permalink.
SCROLL TO TOP

Comments are closed.