A német minőség

31 January 2016, 20:13. Posted by

Read also in / Olvasd más nyelven: Angol

A németekről mindenkinek azonnal a precizitás jut eszébe. Termékeiket, legyen szó autókról, divatáruikról, elekronikai eszközeikről, zenei darabokról, gyógyszereikről, gondosan és alaposan tervezik meg, állítják elő és fejlesztik tovább. Bár mindig is érdeklődtem a német kultúra iránt, ennek ellenére még sincs olyan sok tervező, akit ismerek és kedvelek. Kivéve Katrin Langert. Már írtam róla cikket itt a blogon és posztoltam is elég gyakran  a táskáiról. Most a legújabb kollekcióját szeretném nektek bemutatni, amiről már kaphattatok egy kis ízelítőt a Facebook oldalamon.
A 2016-os tavaszi/nyári kollekció is éppolyan különleges, mint az eddigiek. Ha az ember megpillantja ezeket a művészi darabokat, olyan érzése támad, mintha egy virágzó tavaszi mezőn lépkedne.
Katrin táskái a legkiválóbb alapanyagokból készülnek. A lakkozott, fából készült négyszögletes és ovális clutch-ok mindegyikét, amelyeknek mamut, gesztenyefa vagy vörösfenyő az alapjuk, kézzel munkálják meg. A nagyobb luxus elérése érdekében Katrin szívesen használ bárány- és pitonbőrt, valamint vastag selymet. A táskák legkülönlegesebb része a hímzés: a káprázatos és többnyire kontrasztos színkombinációkban megvarrt virágmotívumok a csillogó Swarovski kristályokkal és a visszafogottan fénylő gyöngyökkel lesznek még tökéletesebbek.
Ezeket az értékes darabokat azoknak a nőknek ajánlom, akik az igényes, minőségi és hordható táskákat kedvelik, amelyek egy életre szólnak. Az új kollekciókat online a megjelenéstől számított két hétig a Moda Operandi webshopjában, illetve folyamatosan a shop@katrinlanger.com E-Mail címen, valamint a tervezőnő honlapján lehet megrendelni.

katrinlanger

katrinlanger2

katrinlanger3

katrinlanger4

katrinlanger5

katrinlanger6

katrinlanger7

katrinlanger8

katrinlanger9

katrinlanger10

katrinlanger11

katrinlanger12

katrinlanger13

katrinlanger14

katrinlanger15

katrinlanger16

Katrin Facebook oldalát ide kattintva tudjátok követni.

This entry was posted in Latest, Popular, Tervezők. Bookmark the permalink.
SCROLL TO TOP

Comments are closed.