Luisa Via Roma party

25 June 2013, 18:49. Posted by

Read also in / Olvasd más nyelven: Angol

Nagyon boldog voltam, amikor meghívót kaptam Firenzéből a Luisa Via Roma Firenze4ever találkozó záróbulijára.

Bár sosem említettem, de az első számú kedvenc webshopom, ahonnan életem első designer ruháját rendeltem.
A vásárlás nagyon egyszerű és 100%-ig megbízható. A termékeket a rendeléstől számítva két napon belül már át lehet venni. Dinamikus webshop, ahol tehetséges olasz buyerek választják ki a legnagyobb márkák legjobb darabjait. Néhány név a kínálatból: Balmain, Alexander McQueen, Fendi, Charlotte Olympia, Versace, Dolce & Gabbana, Burberry, Jimmy Choo, Marni, Saint Laurent, Moschino, Stella McCartney, Marc Jacobs, Giuseppe Zanotti, Delfina Delettrez.

A bulit a lélegzetelállító Giardino di Boboli-ban (Boboli Gardens) rendezték meg.

Ez a csodás park a 16. században épült, valamint Firenze központi helyén, a Palazzo Pitti mögött helyezkedik el.

A legismertebb és legkedveltebb bloggereket hívták meg hétvégén, akiket a Luisa Via Roma legújabb, előrendeléses designer darabjaiban fotóztak különböző helyszíneken. Részt vett többek között: Chiara Ferragni, Bryanboy, Bagsnob-os Tina, Sandra Bauknecht a Sandra’s closet-ből. Rajtuk kívül tervezők, buyerek és a divatiparban dolgozók egy kis része is jelen volt. A style lab és a vacsora után a bloggerek együtt buliztak Roberto Cavalli házában, valamint egy híres firenzei pincészet borvacsoráját is kipróbálhatták.
A bejáratnál pár percig láttuk Giuseppe Zanottit. Miután bejutottunk, az első, aki rögtön feltűnt, Bryanboy volt. Néhány közös fotót is készítettünk és váltottunk pár szót. Azonnal rájöttünk, hogy nem véletlenül tart ott, ahol tart. Közvetlen, életvidám, fesztelen és jópofa, egyszóval hatalmas figura.

A bulin két DJ szolgáltatott zenét hajnalig, lehetett fotózkodni a Luisa Via Roma fal előtt, és persze több pult állt az italra vágyók rendelkezésére.

Egyébként nagyon szeretem Olaszországot, imádom az olaszok ízlését, ezenkívül az itáliai konyha az első számú kedvencem. Imádnak élni, öltözködni, és elismerik mások stílusát. A bulin elment mellettem egy olasz férfi és ennyit mondott: elegante, bravo. Mondanom sem kell, hogy nagyon jól esett.
Köszönöm a Luisa Via Roma-nak a meghívást, remélem jövőre is találkozunk!

This entry was posted in Features, Latest, Popular, Személyes. Bookmark the permalink.
SCROLL TO TOP

Comments are closed.